INTERIORS BEYOND LIVING

Ce servicii va ofera InOut Design?

Eficientizarea si optimizarea spatiului disponibil

01

Realizarea unui concept

02

Alegerea si analiza temei generale, a stilului si a culorilor

03

Proiectare 3D

04

Alegerea finisajelor si a materialelor

05

Alegerea mobilierului si decoratiunilor

06

Conceptul si proiectarea mobilierului personalizat

07

Organizarea de santier si managementul de proiect

08

Consultanta in executarea si supravegherea lucrarilor

09

Pasul 1 - Intalnirea

Se stabileste o intalnire, telefonic, la numarul +40 723 999 237 , dupa care urmeaza discutia initiala cu beneficiarul in care i se prezinta acestuia modul de lucru, exemple de proiecte, vizionam spatiul, cunoastem ideile si dorintele dumneavoastra cu privire la viitoarea amenajare interioara, iar noi va vom face o estimare a timpului de executie si a volumului de lucru. Stabilim impreuna bugetul pe care doriti sa-l investiti in proiectul dumneavoastra, astfel punem bazele unor coordonate reale ale viitoarelor obiecte de mobilier, finisaje, materiale ce vor fi propuse de noi in amenajarea ta.

Pasul 2 - Masuratori

Facem masuratori amanuntite ca sa putem realiza planuri la scara reala spatiului dumneavoastra

Pasul 3 - Concept & Proiectare

Vom face un concept unic, dedicat spatiului dumneavoastra, rezultand astfel o amenajare interioara originala si care se va incadra din punctul de vedere financiar in bugetul dumneavoastra. Prezentarea primei variante de proiect 3D, cu imagini foto realiste, ceea ce permite beneficiarului sa aiba o imagine vizuala cat mai clara asupra amenajarii spatiului. In cadrul acestei etape se discuta proiectul, beneficiarul intelege mai bine conceptul de amenajare propus de echipa studioului in concordanta cu tema proiectului, se vizualizeaza planurile viitorului spatiu: de la planuri electrice, planuri de pardoseli, plafoane, la simulari ultrarealiste si exemplificari ale culorilor, texturilor, materialelor prin mostrare.

Pasul 4 - Realizare & Management proiect

Definitivarea proiectului. Se prezinta solutia finala pentru design, oferta financiara de produse, schitele tehnice, planurile de instalatii, etc. In momentul in care finalizam partea de proiectare incepem sa implementam tot ce v-am propus in "scena". Practic dam viata proiectului. Colaboram cu diversi furnizori capabili sa ne puna la dispozitie toate serviciile necesare: de la finisaje la mobilier standard sau customizat si pana la accesoriile decorative. Se preda beneficiarului proiectul cu intreaga documentatie. Acesta il poate implementa singur, sau poate face apel in continuare la noi prin serviciul: "proiectul la cheie". Vom fi prezenti in fiecare moment al executiei, vom superviza si vom controla bunul mers al lucrarii. Va vom tine la curent cu tot ce se intampla pe santier. Toate informatiile de mai sus vi le-am prezentat ca si cumul al cunostintelor noastre datorate atat experientei profesionale cat si specializarilor in domeniu.